Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5-værelses lejlighed på Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

22.396,17 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
910,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
67.062,51 kr.
- Depositum
67.062,51 kr.

Detaljer *

Størrelse
185 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligen er beliggende i en smuk ældre klassisk ejendom opført i 1897. Fremstår velholdt på grund af god vedligeholdelse og moderniseringer. Ejendommen består af 13 lejligheder på 5-7 værelser på mellem 144 og 232 kvm. Derudover 5 erhvervslejemål – alle butikker. Ejendommen har en hyggelig gård med et lille græsområde og lettere beplantning. Gården benyttes meget af beboerne, og der er et godt fællesskab i ejendommen. Ejendommen ligger centralt på Frederiksberg tæt på Forum og Forum metrostation. Ejendommen ligger i gåafstand til Søerne og indre by. I nærområdet er der mange spændende butikker og der er kort afstand til Gl. Kongevej og de små spændende sidegader, med endnu flere gode indkøbsmuligheder.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Bofællesskab er ikke tilladt. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.