Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Arkitekttegnet perle i Holte med plads til hele familien

Økonomi *

Husleje

22.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.700,00 kr.
- Vand
950,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
66.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
164 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Lejeperiode
1 år - 16 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fantastisk arkitekttegnet villa i Holte hvor hver en kvadratmeter er udnyttet til sit fulde - her er der plads til hele familien med hele 4 soveværelser. Beliggende på fredelig lukket villavej hvorfra der fra vejen er direkte adgang til Kirkeskoven via skovsti og tæt på Søllerød Sø og Degneengen. Derudover tæt på offentligt transport via gode busforbindelser og Holte st.

Huset er møbleret og fordelt på to etager med adgang fra underetagen. Her har man en stor entré med gode opbevaringsmuligheder. To gode soveværelser, stort badeværelse med separat brus og gulvvarme plus et godt bryggers med vaskefaciliteter og skabsfryser. Stort master bedroom med adgang til kæmpe walk-in-closet.
Via trappe op til overetagen har man endnu et skønt soveværelse/kontor, opbevaringsrum og badeværelse med separat brus og gulvvarme. Stor og rummelige stue med brændeovn og fantastisk udsigt udover de grønne omgivelser. I åben forbindelse er køkkenalrum og spisestue med udgang til fantastisk ophævet terrasse, en del af den overdækket, med udendørs pizzaovn. Køkkenet er moderne indrettet med alt i hårde hvidevarer og blandt andet udstyret med vinkøleskab, affaldskværn og Quooker.

Udover den fantastiske terrasse er der adgang til have og gode parkeringsmuligheder i indkørslen.

Skønt møbleret villa man sjældent finder magen til!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.