Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Passagen, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

9.663,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
656,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
26.053,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 2. januar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ødsted: Passagen og 5-33 - Masser af natur og gåafstand til skole
I den lille landsby Ødsted, knap 11 km fra Vejle, ligger disse fine gule murstensrækkehuse med egen have, terrasse samt udhus. Der er mange flotte skove og natur i nærheden af Ødsted. Du er i gåafstand til skoler og børnehave samt busstoppested. Der er mulighed for at opstille egen vaskemaskine i de nyrenoverede familieboliger, men der er stort fælles vaskeri tilknyttet. Derudover er der et stort fælleshus, som beboerne kan leje, samt gæsteværelse.

Til de nyrenoverede lejligheder 4-værelses på 103 m2 og 3-værelses 110 m2 er der dejlig stor terrasse og egen have ud mod det grønne fællesområde. Boligerne fremstår lyse og rummelige med blandt andet nyt bad og HTH-køkken.

Afdelingen
- Afdelingen består af hyggelige rækkehuse, fordelt i Egtved, Bredsten, Randbøl, Ågård, Jerlev, Ødsted, Vester Nebel og Nørup.
Vi tilbyder et- og torumsboliger i flere prisniveauer alt efter dit behov, og byder både unge, ældre, enlige og familier velkommen.
Boligerne på Overgårdsvej og Parkvej i Egtved, samt Steen Blichers Vej i Bredsten er primært ældreboliger.
Opskrivning til ældreboligerne sker ved henvendelse til kommunen. Alle vore boliger fremstår med lyse og indbydende rum, præsentable badeværelser og køkkener. Alle rækkehuse og lejligheder i stueplan har egen terrasse og have. Derudover har alle boliger enten depotrum eller udhus tilknyttet.

Nærområde
-

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.