Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Enghavevej, 1674 København V

Økonomi *

Husleje

14.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
43.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
69 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
8 - 10 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig 2-værelses lejlighed, som har gennemgået en modernisering indenfor de sidste år.

Boligen fremstår lys og funktionel, gulvene er pæne og velholdte, der er lavet et stort spisekøkken og hhv. stue og soveværelse er gode rum, som gør lejligheden oplagt til den enlige, eller parret.

Her er alt i alt tale om en lejlighed som ligger centralt i et livligt område af Vesterbro, med Enghaveparken, Enghave Plads og Vesterbrogade i nærheden. Derfor vil man som lejer også være tæt på shopping, indkøb, transport med mere.

Lejligheden vil blive udlejet møbleret med pæne og gode møbler, der er skabsplads og god mulighed for at gøre sig det behageligt i lejemålet. Vand og varme er inklusiv i huslejen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.