Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Göteborg Plads, 2150 Nordhavn

Økonomi *

Husleje

17.500,00 kr.

Forbrug
1.300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.500,00 kr.
- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
109 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor 3V med udsigt til Nordhavns Bassin

Århusgadekvarteret

Velkommen til denne fantastiske 3 værelses lejlighed med god rumfordeling og fantastisk lysindfald. Lejligheden er beliggende i på 2 etage og byder på en stor stue, samt åbent køkken alrum hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Endvidere er der 2 store altaner, hvor den ene har med udsigt til Nordhavn Bassin. Lejligheden har 2 gode soveværelser, hvor det ene har en dejlig udsigt over vandet. Ydermere er der et godt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle (vaskemaskine & tørretumbler medfølger ikke). Der opvarmes med gulvvarme i hele lejligheden, og findes gode opbevaringsmuligheder via det tilhørende depotrum i lejligheden.

Lejligheden er beliggende i eftertragtede Århusgadekvarteret. Gamle mursten har givet nyt liv i Provianthuset. Provianthusets smukke ydre er skabt med hjælp fra historien Murstenene stammer oprindeligt fra gamle bygninger på Carlsberg, der er blevet revet ned. Herefter er stenene nænsomt renset og fragtet til Nordhavn, hvor de nu udgør murværket i Provianthuset. Metoden med at genbruge kulbrændte teglsten giver bygningen et helt særligt smukt patineret og rustikt udtryk, men genbruget har samtidig også store miljømæssige fordele. Der spares væsentlige mængder CO2 ved ikke at bruge ny producerede sten, og selve afrensningen af stenen sker ved mekanisk vibrationsteknologi uden hverken brug af vand eller kemikalier. Stenene bærer historien i sig, sikrer bæredygtigt byggeri og er samtidig garanteret lige så stærk og holdbar som nye sten. I området ved den gamle Frihavn ligger smukke, gamle havnebygninger, siloer og kajanlæg side om side med spændende nybyggerier og skaber kontrast, liv og international stemning. Erhverv, boliger og butikker blander sig og gør området til et trygt sted at være - hele døgnet.

Lejligheden er klar til overtagelse 01.10.2019.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Kun 3 måneders opsigelse.

eller mail: .

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.