Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sundkaj, 2150 Nordhavn

Økonomi *

Husleje

17.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
92 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til denne dejligt lyse lejlighed med udsigt til vandet beliggende i den nyudviklede del af Nordhavn. Omgivelserne byder på alt fra Antik- og kreativforretninger, muligheder for både spadsereture og friske dukkerter i havnebassinet og en helt unik udsigt over Øresund. Div. supermarkeder ligger lige rundt om hjørnet. Gode parkeringsmuligheder og desuden offentlige transport i mindre end fem minutters gåafstand.

Lejligheden består af 3 dejlige værelser, 2 altaner, et godt indrettet brusebad, gæstetoilet samt et fint placeret og flot funktionelt køkken med skjulte hårde hvidevarer og i forlængelse af køkkenet ligger et fint alrum. Fra den ene altan er en rolig udsigt til gården med legeplads og cykelstativer. Den anden vestvendte altan har en dejlig udsigt til kajen med vand og sol og blå himlen. I lejligheden findes mange hvide indbyggede skabe, der giver gode indretningsmuligheder

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.