Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Porcelænshaven, 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

24.995,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
24.995,00 kr.
- Depositum
74.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
142 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen ligger centralt på Frederiksberg og er omringet af unikke muligheder i området. Denne del af Frederiksberg byder på et sprudlende studieliv, flere indkøbsmuligheder og en masse hyggelige caféoplevelser. Nærmest finder man dog Frederiksberg Have kun et stenkast fra ejendommen, hvor man kan nyde de smukke omgivelser midt i byen. Det er nemt og hurtigt at komme fra A til B med kort afstand til Fasanvej metrostation, buslinjer samt den Grønne (cykel)sti, som krydser det meste af København.

Rækkehuset er udført i lækre materialer med både gæstetoilet og badeværelse med vaskesøjle. I stueetagen er der stort køkkenalrum med spiseplads samt mange skabe til opbevaring. På de andre etager finder du stuen samt soveværelserne som varierer fra 2-4 styk afhængig af boligtype.

Som lejer i Porcelænshaven får du en p-plads i den tilhørende parkeringskælder inkl. i den månedlige husleje. Der kan ansøges om tilladelse til husdyrhold.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.