Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Ny Munkegade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

9.650,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
200,00 kr.
- Vand
150,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
28.950,00 kr.
- Depositum
28.950,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
64 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
2 vær. tæt på Århus universitet

Ny opført ejendom med 19 stk. delevenlige 2 værelses lejligheder, med central placering i Øgaderne i Århus midtby og ca. 800 meter til Århus universitet. Alle lejligheder har store altaner, og ejendommen har nyt gårdmiljø, dørtelefonanlæg, elevator, samt pulterrum og cykelparkering til hver lejlighed i kælderen.

2 værelses lejlighed på 64 m2 og med 2 altaner, beliggende på 1-3 sal, indeholder central entre, med adgang til samtlige rum. Stor stue/værelse mod gården med adgang til stor altan på 5 m2, hvor morgen og formiddags solen kan nydes. Værelse mod gaden med karnap og flot kig op ad gaden. Stort køkken med vinduer fra gulv til loft, plads til spisebord og udgang til mindre altan på 1,5 m2 hvor eftermiddags og aften solen kan nydes. Køkkenet har alt i hårde hvidevare som opvaskemaskine, pyrolyseovn, induktionskogeplade, og stort køle/frys skab med no-frost. Luksus badeværelse med cool betonfliser og gulvvarme, væghængt toilet, rainshower bruser og indbygget vaskemaskine/tørretumbler.

Stue/værelser, entre og køkken er med hvide vægge, flotte egetræsgulve med gulvvarme, mulighed for tv/internet forbindelse, samt lavenergi vinduer med lydisolering.

Mulighed for boligsikring på ca. kr. 1000 afhængig af indkomst.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.