Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Højdevej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

12.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
38.250,00 kr.
- Depositum
38.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden:

Lejligheden er på 97 kvm. og består af entre, spisekøkken, dejlig stue, 2 soveværelser samt et badeværelse. Lejligheden er beliggende på 5. sal med et godt lysindfald. Der er ligeledes et dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Det er også muligt at leje lejligheden møbleret til 14.500,00 DKK + forbrug. Lejlighen vil blive møbleret med flotte nye møbler.

Område:

Lejligheden er beliggende midt på Amagerbrogade hvor alle muligheder er at finde. Lejligheden er placeret 1,5 km fra den nærmeste metrostation og derudover er afstanden til Amager Centret kun 1,2 km. Der er ligeledes kort afstand til Amager Strandpark, som er helt fantastisk året rundt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.