Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed Sjælsø Vænge, Birkerød

Økonomi *

Husleje

11.338,42 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
33.931,26 kr.
- Depositum
33.931,26 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejligt 3-værelses rækkehus i 2 plan. Boligen er beliggende i rækkehusbebyggelsen Sjælsø Vænge.

Elegant ejendom med røde facader, gule tage og flotte, store hvide indgangsgavle, som skaber unikke enkelte boliger. Ejendommen er opført i 1995 og består af 92 dejlige lejligheder. Der er separat indgang til alle lejlighederne fra gadeplan. Ejendommen ligger godt placeret i skønne naturomgivelser med både sø og marker i nærheden af Rude Skov. Det gælder for alle nye lejeaftaler, at det ikke er tilladt at ryge i lejemålet. Det skyldes, at udlejer ønsker at minimere rygning på ejendommen og på sigt gøre den røgfri.

Der gives ikke tilladelse til husdyrhold

Bemærk

Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.   Bemærk venligst, at betaling for varme afregnes direkte med forsyningsværket. Betaling for vand er indeholdt i huslejen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.