Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Margretheparken, 9850 Hirtshals

Økonomi *

Husleje

5.430,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
78 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL MARGRETHEPARKEN- En perlerække af moderne boliger

Boligerne- Lyse og indbydende med skøn udsigt samt altan For kommende beboere er 1. måneds husleje gratis - der skal dog betales forbrug. Halvdelen af Margretheparkens boliger blev renoveret i 2014 og fremstår med lyse, indbydende rum i gedigne materialer. Disse boliger har moderne badeværelser i udsøgt stil og design, med gulvvarme og plads til vaskesøjle samt åbne køkkener med lækre hvidevarer. De renoverede boliger har let tilgængelighed uden dørtrin og med god plads i døråbningerne. Desuden er der elevatoradgang, så du nemt kan komme til din bolig. Samtlige 2. sals boliger har havkig til det smukke Skagerrak. Alle boliger har egen altan - enten med plads til ophold eller krukker, samt udsigt til de skønne grønne omgivelser. Boligerne i ... er forbeholdt personer over 50 år med maks. ét hjemmeboende barn. Alle boliger har adgang til eget kælderrum.

Forbrug: El afregnes efter måler direkte med forsyningsselskabet. Vand og varme afregnes aconto.

Afdelingen- Et dejligt sted at boHvis du vil bo tæt på Hirtshals bymidte og det populære havneområde, er Margretheparken lige noget for dig. Margretheparken er et hyggeligt treetagesbyggeri opført i perioden fra 1962-1969 bestående af 16 bygninger med i alt 189 boliger til unge, ældre, enlige samt familier. Margretheparken gennemgik i 2014 en gennemgribende renovering og fremstår nu med lyse og moderne facader. Samtlige bygninger er efterisolerede og har fået energimærke B. Margretheparken tilbyder skønne grønne fælles udearealer med flere sjove legepladser til de mindste samt nyanlagt basketballbane til de ældre børn. Der er hyggelige bordebænkesæt, hvor dagene kan nydes i godt selskab. Der er desuden en lang række fælles aktivitetsrum tilknyttet såsom gildesal, træværksted og billardrum. Derudover er der fælles cykelskur ved hver bygning, samt gode parkeringsforhold og mulighed for at leje garage efter venteliste. De fleste bygninger er udstyret med elevator.

Nærområdet- Gåafstand til centrum Hirtshals er en aktiv havneby, hvor havnen og byen smelter sammen, hvilket giver masser af liv og kontraster. I nærheden af Margretheparken finder du et stort udbud af kultur- og fritidsaktiviteter såsom idrætscenter, golfklub, svømmehal, bowlinghal og Nordsøen Oceanarium. Derudover er du i gåafstand til centrum, indkøb, velfungerende skoler, daginstitutioner samt bus- og togforbindelser. Fra havnen afgår der jævnligt færger til både Norge og Færøerne.

Fleksibel udlejningGælder ... i alt 12 boliger. 6 stk. 2 vær. 3 stk. 3 vær. 3 stk. 4 vær. Udlejningen af disse 12 boliger sker efter følgende fleksible kriterier:Personer over 50 år med max 1 hjemmeboende barn. (erklæring ved tro og love ved underskrivelse af lejekontrakten)

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.