Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Else Alfelts Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
48.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
103 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Lejligheden er både lys og rummelig. Lejlighedens primære rum er det store lyse opholdsrum med køkken/alrum og stue ud i et. Fra opholdsrummet er der udgang til den store vestvendte altan hvorfra der er udsigt til store, fredede arealer. Fra køkkenet, der er udført i hvide elementer, er der adgang til dejligt soveværelse med opbevaringsrum. Boligen byder desuden på yderligere to værelser. Fra det ene værelse er der udgang til lejlighedens anden altan, der vender mod øst. Overfor de værelser ligger dejligt badeværelset med stor bruseniche. Lejligheden kan lejes som delebolig. Ejendommen
Lejligheden ligger i Ørestaden, der er en familievenlig bydel på Amager, der er karakterisere ved arkitektegnede bygninger og en tæt placering på vand og natur. Selvom den fredede natur ligger lige i baghaven, er man som beboer i Ørestaden meget tæt på Københavns centrum og puls. På cykel eller med Metro kan man være på Christianshavn på 11 minutter eller på Nørreport Station på 14 minutter. Ud over den storslåede natur ligger Danmarks største shopping center, Field’s, Royal Arena, skoler, børnehaver og indkøbsmuligheder også lige uden for døren. Der er desuden opført parkeringshus i forlængelse af nabo ejendommen på Richard Mortensens Vej, med mulighed for at leje p-plads gennem By&Havn.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.