Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Hostrupsvej, 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

18.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
127 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Lejeperiode
indtil 11. januar 2022
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker nyistandsat 4v hjørnelejlighed centralt på Frederiksberg

Lejligheden indeholder: 4 herskabelige stuer med fantastisk lysindfald på øverste etage (uden skrå vægge) med udsigt udover Frederiksberg. Lejligheden er i dag indrettet med to gode store soveværelser, en stor spisestue og en hyggelig flot stue.

Alle stuer/værelser har flotte stuklofter, fyldningsdøre og brede paneler og med flotte lyse trægulve. Nyt lækkert Cph Square køkken i stål og mahogni. Nyt lækkert flisebadeværelse med badekar.

Lejligheden er placeret i den attraktive og pulserende del af Frederiksberg, ved bl.a. Frederiksberg Centret og Metroen. Fra ejendommen er der mindre end 1 km. til Frederiksberg Have, for enden af Frederiksberg Allé.

Udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.