Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Pænt og velholdt rækkehus i Højbjerg

Økonomi *

Husleje

12.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På Hjulbjergvej med en central beliggenhed i Højbjerg, kort afstand til både indkøb, bl.a. Kridthøj Torv, daginstitutioner, Kragelund skolen, Lyseng idrætscenter m.fl. finder man i et roligt og velplejet boligområde med et velindrettet og velholdt rækkehus til udleje.

Rækkehuset ligger i inderste række med høje træer og græsareal lige udenfor døren. Det har egen have med flisebelagt terrasse på den anden side af boligen.

Der er indgang gennem entré med skabe og bænk til opbevaring. Herfra adgang til køkken og stue i ét, dog adskilt af en halvvæg som muliggør en god indretning af begge rum med spiseafdeling og sofaarrangement mv.

Køkkenet indeholder god skabsplads og har integreret reolsystem, der passer pænt til det øvrige inventar. Her er komfur, emhætte, opvaskemaskine, køle-/fryseskab og miniovn.

Stuen er af en rigtig god størrelse og har direkte adgang til den private have, der omkranses af en høj hæk og har låge til stisystem.

En åben massiv trætrappe fører fra stueplan til 1. sal, som indeholder 3 gode værelser med skabe og badeværelse med brus og vaskesøjle.

Huset overtages nymalet på vægge og med oliebehandlede gulve.

Huset kan overtages snarest efter aftale og udlejes for en periode på 2-3 år.

Forbrug betales seperat til forsyningsselskaberne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.