Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Reberbansgade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.075,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
700,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.075,00 kr.
- Depositum
21.225,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
79 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig 3 værelses lejlighed i centralt beliggende i Aalborg udlejes pr. 1. sept.

Lejligheden er på 79 m2 og ligger centralt - 2-3 min gang fra gågaden Bispensgade samt tilsvarende afstand til tog, busser, biograf og teater. I nærområdet findes et bredt udvalg af restauranter og i selve Reberbansgade findes et stort udvalg af take-away spisesteder. Mod vest er der få hundrede meter til Limfjorden og bådhavnen i Vestbyen.

Lejligheden er indrettet med nyere køkken og toilet/bad. Stuen er hyggelig og rummelig med mulighed for indretning til såvel spisebord samt sofa/tv område. Udover stue og køkken er der et soveværelse samt et mindre værelse der kan anvendes som kontor eller børneværelse.

Lejen kr. 7.075 plus forbrug ca. kr. 700 pr mdr

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.