Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses villa - Tvedsagervej, 3400 Hillerød

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
500,00 kr.
- El
2.500,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
233 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2020
Lejeperiode
3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Midt i naturen med skov - og egen adgang til skov - til den ene side og bølgende marker, levende hegn og natur til den anden side, finder man dette hus beliggende i de dejligste omgivelser i ro og fred fra hverdagens travle liv. Samtidig er der kun 5 minutter ind til Frederiksborg Slot og gågaden i midten af det smukke og hyggelige Hillerød også kaldet Nordsjællands hovedstad. Der findes næppe en mere idéel beliggenhed, hvis man både elsker roen og naturen og samtidig ønsker at bo tæt ved en større by med særdeles gode handelsmuligheder og et pulserende kulturliv.

I stueetagen finder man et imponerende rum med loft til kip, fritliggende hanebjælker, brændeovn og med en stor glasgavl direkte ind til en lysning i skoven med anemoner, egern, spætter og ugler og hvor man dagligt kan se råvildtet gå forbi.

I hovedhuset finder man det skønneste køkken-alrum. Det helt nye (2018) Unoform køkken i hvidlaseret eg og med sorte granitplader har alt i Siemens hvidevarer; indbygget kombiovn med pyrolyse, varmluft og micro, stort integreret køleskab, induktionskogeø, støjsvag opvaskemaskine, integreret emfang, Quooker, skabsplads i overflod osv. Der er ikke sparet på noget. Om efteråret og vinteren kan man tænde op i den hyggelige og indbyggede brændeovn i spisestuen. Fra spisestuebordet kan man gennem de fem store dobbelte glas-terrassedøre nyde det imponerende og uforstyrrede vue over skov, eng og marker, hvor både råvildtet og det imponerende kronvildt kommer helt op foran husets eng og have. Meget få steder så tæt på hovedstaden kan et så varieret og spændende dyreliv følges på helt tæt hold. Åbner man terrassedørene, så kommer man ud på den skønneste sydvendte 110 m2 store terrasse, hvoraf halvdelen er overdækket og derfor kan benyttes i næsten al slags vejr. Her ligger også en krystalklar karpedam på 6.000 liter med både filter og pumpe og 10 store koi-karper. Ønsker man ikke at passe disse karper, som kan dette arrangeres uden problemer og dammen kan overdækkes. I den anden ende af grunden findes en utrolig smuk sø på ca 1.000 m2 med bl.a. krebs, frøer, salamandre og guldsmede.

Efter køkkenet kommer man ind i dagligstuen, hvor der er masser af plads til sofaer, TV, bibliotek mv og hvor husets tredje brændeovn findes. Efter stuen finder man et godt badeværelse samt et dejligt værelse som kan bruges til børn, arbejdsværelse eller evt som en ”selvstændig afdeling” med egen indgang til teenager eller evt en au-pair.

Førstesalen rummer et større værelse som passende kan benyttes til master-bedroom. Her er der en helt fantastisk smuk udsigt over have, mark og skov så langt øjet rækker. Det første man ser om morgenen er ofte råvildtet eller harerne som græsser nede på engen. Til dette værelse hører tillige et praktisk ”walk-in closet”. Førstesalen rummer desuden to gode selvstændige værelser samt et stort badeværelse. I gangen er der masser af indbygget skabsplads samt et over 6 meter langt indbygget hobbybord til f.eks. leg, syning, arbejde eller andet.

Til huset hører også 3 store moderne garager med fjernbetjente porte samt værksted og separat vaskerum. Huset er udstyret med både jordvarme, varmepumpe og solceller samt god isolering og termoruder overalt, så strømforbruget er minimalt.

I haven på den anden side af huset forefindes et stort drivhus på 22 m2, en køkkenhave på 80 m2 samt høns og hønsehus. Det er dog helt frivilligt om man ønsker at benytte og passe disse. Har man lyst til et mindre fårehold, så er der folde som muliggør dette.

Der er to robotplæneklippere, som sørger for at græsset altid er velklippet.

Dette sted er perfekt til familien, som elsker naturen, og gerne vil trække sig tilbage fra hverdagens stress i disse fredfyldte og idylliske omgivelser og samtidig have bekvemt afstand til by, skole, arbejdspladser og forretninger.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.