Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Strandvejen, 2900 Hellerup

Økonomi *

Husleje

18.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.260,00 kr.
- Varme
800,00 kr.
- Vand
450,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
10,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
54.000,00 kr.
- Depositum
54.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Moderne 3 værelses lejlighed i tilbagetrukket ejendom fra Strandvejen, men stadig i hjertet af Hellerup, nær Tuborg- og Hellerup havn. Pænt og nydeligt malet fra top til tå i hvid farve med flotte lyse gulve i stue/køkken, badeværelse og soveværelse.
Lejligheden byder på praktisk køkkenalrum, med alle hvidevarer så som opvaskemaskine, indbygget ovn og kogeplader samt køle/fryseskab.

Fra lejlighedens stue er der adgang til flot stor vestvendt altan, som giver boligen en helheds følelse med ude og indeplads samt en masse sollys. Pænt og nydeligt værelser med god plads til seng og tøjskab. Stort badeværelse med bruseniche og vaskemaskine, samt fransk altan. Fra soveværelset er der udgang til lejemålet østvendte altan, som giver dig mulighed for at træde direkte ud til morgensolskin og frisk luft.

Hvis du har bil, så vil der som beboer i ejendommen være mulighed for at leje parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder, hvor du med ejendommens elevator kan komme direkte ned til.

Ejendommen er beliggende et stenkast fra alt hvad Hellerup har at byde på. Inden for 500 meters gang findes både Waterfront Shopping center og Eksperimentarium. Skal man ind til byen findes Hellerup st. inden for få hundrede meter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.