Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses studiebolig - 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug
550,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
31.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
64 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen på Nordens Plads består af 123 1-værelses og fire 2-værelses lejligheder i varierende størrelser mellem 37 og 74 m2. Alle lejligheder er opført som enkle og funktionelle boliger med kombineret stue- og køkkenområde og eget badeværelse.

Ejendommen har desuden et stort fællesrum med køkken, hvor det er oplagt at mødes med naboerne over aftensmaden eller afholde diverse fællesarrangementer. Lejlighederne omkranser desuden en central atriumgård med beplantning og havemøbler, og der er således direkte adgang til en afskærmet udendørsoase midt i København.

NB! Det er ikke tilladt at have husdyr i ejendommen.

Om området

Studieboligerne ligger på Frederiksberg, der er en af de mest attraktive bydele i København. Frederiksberg er præget af et unikt miks mellem pulserende byliv, rekreative områder og beboelse. Her ligger et væld af restauranter, caféer og specialbutikker side om side med store grønne områder som Frederiksberg Have og Søndermarken. Derudover danner Frederiksberg også rammer for en del uddannelsesinstitutioner - KU’s biovidenskabelige fakultet (tidl. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole) og Copenhagen Business School holder blandt andet til i området.

Også kulturlivet blomstrer på Frederiksberg, og du finder således både spillesteder, gallerier og teatre i nærområdet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.