Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

9 værelses lejlighed - Jens Otto Krags Gade, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

18.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
18.800,00 kr.
- Depositum
56.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
151 m²
Værelser
9 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Lejeperiode
indtil 1. november 2022
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
OMRÅDET:
Beliggende på det attraktive Islands Brygge, - Gode indkøbsmuligheder Irma, Emmerys, WabiWabi sushi, Cofoco restaurant lige ved siden af ejendommen. Tæt på Amager Fælled, Havnevigen - Havnebadet, Metro og det charmerende "gamle" Islands Brygge med cafeer og små hyggelige butikker. Bryggebroen med kort afstand til Vesterbro. Få minutter fra Københavns centrum.

EJENDOMMEN:
Opført i 2006. stort fællesområde. I ejendommen er der video dørtelefon, cykelkælder, depotrum. 

INDRETNING: Med eller u møbler
Meget lys bolig med 4 store altaner og 2 badeværelser.
Stueplan:, Entre med skabsplads. Badeværelse med karbad. Køkken/alrum  - med udgang til terrasse og udsigt mod den blå kile og Islands Brygge. Stue med mulighed for opdeling til ekstra værelse eller kontor. Fra stuen er der udgang til endnu en altan. Trappe op til 1. sal.
1. salen indeholder et opholdsrum og udgang til terrasse 3 gode og lyse soveværelse  - det ene værelse er med udgang til endnu en altan. Badeværelset med vaskesøjle. 

Husleje kr 18.800,- a conto varme og vand kr 1.800,- 

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.