Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Egebo, 2620 Albertslund

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
950,00 kr.
- Vand
750,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
36.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I Egebo i Albertslund byder vi nu velkommen til denne flotte 114 m2 store lejlighed fra 2008. Det charmerende, nyere byggeri står med lyse sten og mørke trædetaljer krydret med store vinduespartier i både lodrette og vandrette former. Boligen giver jer hele to, private uderum; en hyggelig gårdhave foran ejendommen omgivet af stakit, og en terrasse bag ved ejendommen, der flyder sammen med de grønne plæner, som lægger sig for foden af bygningen. Et veltrimmet gårdmiljø strækker sig også foran ejendommen med gynger og stativer til børneleg og bænke og borde til voksenhygge. I får også eminente parkeringsmuligheder lige ved lejligheden.

Placeringen er yderst rolig og betagende. Boligen ligger med grønne arealer lige i omkredsen og få hundrede meter fra Birkelundparkens træbeklædte indre med hyggelige stisystemer. Endnu flere naturskønne omgivelser lægger sig ikke langt derfra, og I er kun 1,5 km fra Albertslund St, der kan tage jer til indre København på kun 24 min.

Lejligheden består af to gode værelser og alrummet står i sig selv med masser af plads til at indrette med både spiseafdeling og opholdsstue i forlængelse af hinanden efter behov. Fra alrummet har I udgang til den dejlige terrasse udenfor. Køkkenet står med stilrene, hvide elementer for enden af alrummet med stålbørstede greb og detaljer. Det lækre, nyere badeværelse er belagt med mørke fliser på gulvet og gjort med en separat, muret bruseniche i hjørnet samt vaskesøjle.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.