Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Amager Torv, 1160 København K

Økonomi *

Husleje

19.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.500,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.500,00 kr.
- Depositum
58.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
159 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden

Fantastisk lejlighed med elevator midt i City - men alligevel tilbagetrukket. Boligen er inddraget i forbindelse med en tagrenovering og fremstår derfor up-to-date og i meget velholdt stand. I boligen forefindes blandt andet lyse trægulve med gulvvarme, ovenlysvinduer og åbent til kip. Boligens midtpunkt er den store stue, der er i åben forbindelse med et gedigent køkken fra Svane, hvor mange gode middage kan tilberedes. I stuen er der direkte udgang til altan via foldedøre, som kan åbnes helt op. Herfra kan udsigten ud over byens tage og smukke tårne nydes. Altanen vender ud til et roligt og yderst vedligeholdt gårdmiljø. Om aftenen vil gården være aflåst. Derudover rummer boligen et meget rummeligt soveværelse med fransk altan. Soveværelset kan med fordel indrettes med kontorplads. Lejlighedens badeværelse er holdt i lyse farver og byder både på separat bruseniche samt vaskesøjle. Boligen er indrettet med god opbevaringsplads i form af depotrum, der også vil kunne indrettes som walk-in closet.

Området

Ejendommens centrale beliggehed sikre at du er tæt på alt! Kongens Nytorv har du i kort afstand, hvor der er mange busforbindelser, Metro Station samt et godt udvalg af gode restauranter. Nørreport Station er ligeledes i kort gåafstand, hvorfra der er S-tog, regionaltog, Metro og busforbindelser. Nærmeste p-hus er ved Illum og Berlingske hus (Kristen Benikows-gade).

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.