Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Fyrretoften, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

9.995,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
113 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig energivenligt rækkehus i 2 plan, i et attraktivt og naturskønt område i Vejle.

Boligen er velegnet til børnefamilien og det voksne par uden børn, og indeholder i stueplan: entré, køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og stort badeværelse. På.sal er der soveværelse med 3 faste skabe og yderligere 2 værelser med skabe.

Boligerne er indrettet med hvide HTH elementer, alt i hårde hvidevarer, gode værelser og velfungerende køkken/alrum med åben forbindelse til stue, egetræslaminat gulve, klinker i bryggers /bad, lyse lofter og hvide vægge.

Der er installeret fjernvarme i boligen, og der er gulvvarme overalt.

Til lejemålet medfølger et skur på 6,2 m2.

Der er fælles affaldssortering i området, som foregår via molokker, placeret i 2 øer. Forbrug afregnes direkte til forsyningsværkerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.