Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Teglholmsgade, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

6.600,00 kr.

Forbrug
300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.800,00 kr.
- Depositum
19.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
36 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Teglhuset - Fantastiske studieboliger på Teglholmen

Fantastiske studieboliger på Teglholmen

Centralt på Teglholmen i Købenshavns Sydhavn er Teglhuset beliggende. Ejendommen indeholder 91 moderne og velindrettede studieboliger. Lejlighederne er fra 35 til 43 m²brutto, med eget bad og køkken. Enkelte lejligheder har fransk altan og ejendommen indeholder 7 handicapvenlige boliger. Alle lejlighederne er kompakte, men velindrettede, godt lysindfald og med eget badeværelse samt køkkenniche.

Lejlighederne er godt beliggende på Teglholmen, med gode transportmuligheder til indre by. Samt i cykelafstand fra det meste. Teglholmen har været i stor udvikling de seneste par år, og opleves i dag som et fantastisk område at bo i. Indenfor kort afstand er der adgang til indkøbsmuligheder, offentligt transport og havnemiljøet.

Obs. Der er mulighed for, at søge boligstøtte i lejlighederne.
Vi gør opmærksom på, at man skal være studerende for at bo i lejlighederne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.