Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Beddingen, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

8.875,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
48.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
NYBYGGERI INDFLYTNING 15. NOVEMBER 2019

På Beddingen og Nokken, bedre kendt som Skudehavnen, bygger udlejer TREKANTEN 54 familieboliger. Et spændende byggeri med 2 og 4 værelses stueboliger i 1 plan, med øst eller vestvendte terrasser. 1. salsboligerne bliver 3 og 4 værelses boliger i 2 etager med øst eller vestvendte altaner.

Boligerne kommer til at ligge skønt ud til fjorden og samtidig med kort afstand til byen. Så her er rig mulighed for både by og natur.

Indflytning 15. november 2019

UDLEJNINGEN ER STARTET, MEN DU HAR STADIG EN CHANCE.
Ca. 2/3 af boligerne er udlejet. Der er stadig flere 3 og 4 vær. på 1.+2. sal ledige. Er du interesseret i disse og er du ikke på ventelisten, skal du skrive dig op på hjemmesiden og du vil blive kontaktet i løbet af få dage.

Der er udsendt tilbud til aktive på ventelisten, der søger 3 og 4 vær. boliger og som er opskrevet 16-09-2019 eller tidligere.

RING PÅ TLF. ** ** ** **, hvis du ønsker en snak om boligerne.

ANTENNE/INTERNET: Der er installeret fiberbredbånd og tv fra Ewii. Lejer skal selv sørge for tilslutning. Første forbrugsregnskab er for perioden 15/11 2019 til 31/12 2020 og omfatter dermed 13,5 måneder. Efterfølgende forbrugsregnskab er for perioden 1/1 - 31/12 og omfatter dermed på normalvis 12 måneder. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnaver i bur (dog ikke kaniner), samt 1 indekat eller 1 hund. Hund og kat skal føres i snor ! Skriftlig tilladelse til have hund eller kat skal indhentes hos Servicecenteret. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks.rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrie, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde. ANGÅENDE NYBYGGERI: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel. Da dette er nybyggeri, tages der forbehold for indflytningsdatoen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.