Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Borgmester Jensens Allé, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

16.500,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
49.500,00 kr.
- Depositum
49.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
133 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden:

Lejligheden er beliggende i en særdeles velholdt ejendom. Lejligheden består af et nyt køkken, 2 lyse stuer, 2 soveværelser og 1 badeværelse. Lejligheden er beliggende i stuen med et fantastisk lysindfald.

Område:

Østerbro er et meget populært kvarter, og tilbyder alle former for butikker, cafeer og grønne områder. Østerbro ligger nord for København, og er et af Københavns mest attraktive boligområder. Østerbro tilbyder alt indenfor sportsfaciliteter, legepladser, fodboldbaner og Fælledparken. Der er ligeledes adgang til den nye strandpark ved Svanemøllen og ikke mindst Søerne.

* Bemærk! Det er muligt at arrangere fremvisninger af lejligheden, I bedes blot være opmærksomme på at lejligheden er i processen for en gennemgribende renovering.

* Lejligheden udlejes kun til internationale lejere. (x-pats)

* Der opkræves 3 mdr. depositum samt 3 mdr. forudbetalt husleje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.