Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Hannemanns Allé, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

13.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
41.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden:

Lejligheden indeholder entré med indbyggede skabe, dejligt stort køkken/alrum med udgang til en fantastisk altan med fri udsigt over grønne områder. Stort badeværelse med vaskesøjle, soveværelse med indbyggede skabe samt ekstra soveværelse med indbyggede skabe. Lejligheden er beliggende i en nyopført ejendom, og er indflytningsklar.

Område:

Lejligheden er beliggende kun 3 minutters gang fra Metro hvor du har hurtig adgang til lufthavnen samt City. Det unikke ved denne beliggenhed er den frie udsigt til Amager Fælles, som giver et perfekt mix mellem by samt natur. Der er ligeledes kort afstand til Fields Shoppingcenter samt cafeer og indkøb.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.