Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Nyvangsvej, 8920 Randers NV

Økonomi *

Husleje

5.532,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
11.301,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
79 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen ligger i den nordlige del af Randers ca. 2 km fra centrum med gode busforbindelser, tæt ved skole, daginstitutioner samt indkøbsmuligheder. Flere muligheder for fritidsinteresser.

Byggeriet er i 2 etager fra 1956. Der er sydvendte altaner i alle boligerne.

Afdelingen har dejlige grønne områder med legeplads og boldbane. Der er også i afdelingen dejlige flisebelagte områder med borde og bænke.

I afdelingen er der fællesvaskeri som opkræves via huslejes efter forbrug. Der er mulighed for at leje en garage. Garager kan lejes ved opskrivning via regionskontoret.

Der betales a conto-varme og vand til udlejer. El afregnes direkte til el-værket. Fællesantenne afregnes direkte til YouSee og lejer skal selv til- og afmelde sig.

Ledige garager i afdelingen kan kun lejes af beboere i afdeling 0370

1 rums boliger i denne afdeling er reserveret til Randers Kommune.

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.