Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ældrebolig - Ørbækvej, 7330 Brande

Økonomi *

Husleje

5.168,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
16.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
81 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Afdelingen er opført i 1969/73 og er renoveret i 2011 med nyt tag, nye facader, lukkede altaner og efterisolering.

Nogle af boligerne har nye badeværelser fra 2011 og afdelingen har fået nyt vaskeri i 2010.
Der er kælderrum til hver lejlighed og udover gode parkeringspladser er der mulighed for at leje garage eller carport gennem afdelingens varmemester. Afdelingen råder også over et velindrettet beboerhus.

Afdelingen ligger i et område med grønt anlæg og lille bæk ca. 15 min gang fra Brande centrum og med 500 m til nærmeste skole.

De 3 1-plans boliger beliggende Ørbækvej udlejes fortrinsvis til personer over 50 år uden hjemmeboende børn. Såfremt man ønsker at blive opskrevet til disse 3 boliger, bedes det noteret i bemærkningsfeltet på ansøgningsskemaet.

Varme og vand opkræves a/c sammen med huslejen.
El afregnes direkte til el elhandelsselskab.
Antennesignalet kan leveres af Brande Antenneforening.
Bredbånd kan leveres af Altibox.
Det er kun tilladt at holde almindelige husdyr (1 hund eller 1 kat) efter skriftlig ansøgning og tilladelse. Dog er det ikke tilladt at holde husdyr i 1-rums boligerne. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.