Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Rådhusstræde, 1000 København K

Økonomi *

Husleje

15.700,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
47.100,00 kr.
- Depositum
47.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
105 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighed beliggende i en lille oase

Beliggende tæt på Københavns Domhus tilbagetrukket i denne skønneste baggård med et indbydende miljø til ophold og sammenværd ligger denne lejlighed helt roligt med gåafstand til metro, Ørstedsparken, Tivoli, cafeer og restauranter.

Fra den præsentable opgang kommer man ind i en fin entre. Videre ind i boligen er det funktionelle og lyse køkken/spisestue/stuen. Hele rummet er skønt oplyst fra de sydvendte vinduer. Herfra er der adgang til lejlighedens solrig store altan med udsigt over den skønne baggård. Lejligheden har et stort soveværelse med indbyggede skabe samt et fint brusebadeværelse med vaskesølje.

Lejligheden udlejes til virksomheder og XPADS

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.