Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed - Hammerensgade, 1264 København K

Økonomi *

Husleje

29.945,00 kr.

Forbrug, heraf:
2.410,00 kr.
- Varme
2.400,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
10,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
89.835,00 kr.
- Depositum
89.835,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
210 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Total istandsat herskabslejlighed placeret i "Den Gyldne Trekant" med god beliggenhed i mellem Grønningen og St. Kongensgade.

Lejemålets køkken bliver inden overtagelse istandsat med forbedret låger og nyt gulv, samt har lejemålet integreret opvaskemaskine, indbygnings ovn, emhætte, køleskab samt vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset.

Lejligheden er istandsat med fokus på kvalitet og med sans for de originale træk. Lejligheden ligger på mellemgade mellem Grønningen og Store Kongensgade, som giver lejlighedens stuer en del ro, da Hammerensgade ikke bliver benyttet nær så ofte.

De 3 stuer en-suit og det ene værelse har eftermiddags-/aftensol samt en fantastisk udsigt ud over Nyboder.

Boligen har dejlig stor altan, som vender mod ejendommens gård, hvor solen kan nydes det meste af formiddagen og tidlig eftermiddag. Ejendommen har automatiske indgangsparti, samt elevator til øverste etage. Ejendommen er serviceret af M. Goldscmidts eget administrations og serviceteam.

Lejligheden ligger midt i København med kort afstand til både Kongens Have, Kongens Nytorv, Amalienborg og en masse spænende butikker, samt dejlige cafeer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.