Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses villa - Roret, 3070 Snekkersten

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
130 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Et skønt rækkehus i Snekkersten, 130 km2, 3 soveværelser

Det er tale om et rækkehus fra 2004 i et naturskønt området tæt på kysten. Rækkehuset er beliggende højt i området med skøn udsigt nedover Snekkersten, Egebæksvang skov og dejligt kig til Øresund. Ligeledes findes der stisystemer som fører ned til og Snekkersten station, hvor I kan komme til København på under 40 minutter.

Ejendommen indeholder:

Entre med adgang til garderobe, pænt gæstetoilet med vaskemaskine. Pænt, hvidt nyere køkken med spiseplads og udgang til hyggelig terrasse, dejlig, stor stue med udgang til skøn ugenert sydvest vendt terrasse og have. Første sal indeholder: Repos, stort brusebadeværelse med vindue, stort soveværelse med indbyggede skabe, 2 gode og lyse børneværelser, også med indbyggede skabe og det ene med kig til Øresund.

Ydermere er her carport og udhus.

Ejendommen er møbleret med alt som behøves i køkkenet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.