Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nemt til Køge/Kbh - Liebhaver ejendom

Økonomi *

Husleje

17.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
700,00 kr.
- El
1.000,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.800,00 kr.
- Depositum
53.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
281 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 31. oktober 2019
Lejeperiode
op til 46 måneder
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Rolige omgivelser - tæt på Køge og få minutters gang fra skov og strand
Nænsomt istandsat og flot vedligeholdt. Stor og rummelig villa med swimmingpool i den parklignende lukkede have med udsigt til marker. Ejendommen ligger i den hyggelige landsby Egøje med cykelsti til både Køge og Herfølge. Der er gode offentlige forbindelse til Køge/S-tog og sydpå idet, der er trinbræt til Østbanen samt busstop i gå-afstand.
Udgifter til opvarmning er begrænsede idet Ejendommen er opvarmet med Jordvarme (Lys og varme samlet udgift 1000 kr. per måned.
Ejendommen byder velkommen i en flot entre med junkers parketgulve, der er gennemgående i hele villaen på nær i de køkken og de 2 store badeværelser. Fra entreen kommer vi ind i det store lyse, velholdte og velindrettede unoform køkken med spiseplads. Fra entreen er der ligeledes adgang til den rummelige stue via en stor glasdør. Fra køkken og stue er der store glas terrassedøre ud til terrasse med sol til langt ud på aftenen og flot anlagt have med udsigt ud over markerne (2000 m2 grund). Der er bryggers, hvor der er god plads til vaskemaskine og tørretumbler.
I entreen møder vi trappen til 1. sal. Her er der en pæn repos med udsigt over marker og Køge by og adgang til 3 værelser: et stort soveværelse med udsigt udover markerne samt 2 pæne værelser. Derudover er der et stort badeværelse med badekar og bruseniche. I forbindelse med entreen er der endnu et badeværelse i flot stand med bruseniche.
Huset er kendetegnet ved masser af lys, dejlige lysindfald, udsigt og en god indretning.
Ydermere er der en carport samt et udhus i længen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.