Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Borgdalsparken Hc, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
112 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyt fireværelses rækkehus – et hyggeligt hjem for familien.

Rækkehuset opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

>> Klik her og se udlejningsbrochure

STORT KØKKEN-ALRUM MED LOFT TIL KIP
Boligens naturlige samlingspunkt er det store køkken-alrum. Med loft til kip, store vinduer og dør ud til terrassen har du her godt med lys og luft. Køkkenet er opbygget med køkkenø, hvor familien kan samles om madlavningen, og rummets størrelse indbyder til mange timers ophold og leg.

TRE VÆRELSER MED FASTE SKABE
Dette rækkehus har et soveværelse ked faste skabe og dør ud til terrassen samt yderligere to værelser oplagt til børn. Samtlige værelser har faste skabe til opbevaring af garderoben.

FUNKTIONELT BRYGGERS
Husets entré/bryggers er indrettet med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask.

BADEVÆRELSE MED BRUS
I badeværelset har du bruseniche samt klassisk møblement fra HTH.

LILLE HAVE OG SKUR
Foran huset har du et flisebelagt areal, mens der på modsatte side er en lille have samt terrasse.
Du får desuden eget skur, der er placeret ved husets indgang.

Vær opmærksom på, at der bygges 5 boliger af denne type. Ved nogle af disse huse kan du parkere ved boligen, mens du ved andre boliger skal benytte de fælles p-pladser. Parkeringsmulighederne samt huslejen og indflytningsdato varierer efter husets placering.

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper, der er placeret udvendigt ved skur eller husets haveside. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i rækkehuset (mulighed for Yousee og Waoo).

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.