Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nær Nordhavn og S-tog / Metro! Nyindrettet 149 m2. 5 vær.

Økonomi *

Husleje

21.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.150,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
42.000,00 kr.
- Depositum
63.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
149 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 4 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nær Nordhavn og S-tog / Metro! Nyindrettet m2. Stor rummelig 5 værelses lejlighed med nyt HTH Spisekøkken og Luksus Bad. Beliggende nabo til Københavns nyeste bydel Nordhavn med kommende Metro og få min. gang til Nordhavn S-St. Svanemøllen strand er 5 min. på cykel, ligesom Østerbro indkøbsgader er samme afstand. Hyggeligt lokalmiljø med et væld af spisesteder, indkøbs muligheder og specialbutikker i nærheden. Ejendommen er i røde mursten og opført i 1905. Nye termovinduer, porttlf. og fjernvarme. Adgang til fibernet m.m. – lukket gårdmiljø med borde og fællesgrill. Til lejligheden hører pulterrum i kælderen såvel som i gården. Der er cykel parkering og gode P-forhold.
Indh.: Opholdsstue, Dejligt HTH Spisekøkken med alle hvidevarer, 4 regulære soveværelser, luksus brusebadeværelse med vaskemaskinsøjle.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.