Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Super placering på Bryggen

Økonomi *

Husleje

13.553,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.533,00 kr.
- Depositum
40.599,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. februar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hele m2 midt på bryggen. Lejligheden har udsigt imod syd og ikke til havnen. Lejligheden består af runde vægge, der gør den yderst spændende. Lejligheden har en fin altan bygget ind imellem de 2 ringe - perfekt til en grill og et lille bord. På. sal kan man nyde den store fælles tagterasse. Perfekt til at dele eller til det unge par evt. med barn.

Lidt til højre efter Langebro ligger Islands Brygge med ansigtet lige ud mod Københavns Havn.

Langs Bryggen finder man den populære havnepark med legeplads, solmur, rulleskøjtebane og ikke mindst havnebadet, der summer af liv i de varme sommerdage.

Fra Havneparken kan man krydse Islands Brygge og via den grønne kile spadsere ud over Amager Fælleds fredede naturområder. Man kan også krydse havnen mellem Islands Brygge og Fisketorvet; Bryggebroen giver nem og hurtig adgang til shopping og S-tog. I stueplan er der etableret cykelparkering, fællesvaskeri, affaldsrum til storskrald, postkasser, viceværtkontor samt fællesrum og toilet. Der er porttelefonsystem ved husets to hovedindgange, og på hver etage er der nedfaldsskaktsystem.

På. etage er der en 230 m² stor fælles tagterrasse til husets beboere. Her kan solen, luften og ikke mindst udsigten nydes i fulde drag.

Til ejendommen hører ca. 70 parkeringspladser på terræn, som pt. er til fri afbenyttelse efter princippet først til mølle. Herudover er der mulighed for at leje parkeringsplads i p-kælder på den nærliggende Erik Eriksens Gade. Det er muligt at leje bådplads i den nye lystbådehavn ved henvendelse til Bådelaug Havnestad.

Boligerne i ejendommen varierer fra 68 – 152 m² fordelt på over 50 forskellige typer.

Alle boligerne er indrettet med store karnapper med vinduer fra gulv til loft på alle sider. De bidrager til det organiske facadeudtryk og giver mulighed for at træde ud i det blå og nyde lyset og udsigten i fulde drag. Karnappernes vinduer kan åbnes, så der skabes en afskærmet altan.

De fleste boliger har én eller to altaner. De højtliggende stuelejligheder har terrasse, og på toppen er der et udvalg af boliger med tagterrasser.

Til lejligheder uden depotrum er der pulterrum i kælder.

Facilitetsliste:

Fælles tagterrasse

Elevator til alle etager

Fælles vaskeri

Mulighed for at installere vaskemaskine i eget lejemål

Aflåste cykelrum i gadeplan

Festlokale

Fri parkering for beboere (først til mølle)

Bemærk

Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.