Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Tingparken, 8950 Ørsted

Økonomi *

Husleje

6.232,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
15.262,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlige rækkehuse fordelt på 3 byer - Ørsted, Vivild og Nørager.

Ørsted: Boligerne ligger centralt i byen ca. 300 m. fra centrum. Der er gode handelsmuligheder og tæt til skole, børnehave, lægehus og busstation. Til hver bolig hører der have eller terrasse. Til afdelingen hører desuden udhus, parkering samt fælleshus. Der er forberedt til vaskemaskine og opvaskemaskine.

Vivild: Boligerne ligger i udkanten af byen men centralt i forhold til forretninger, skole, offentlige transportmidler, idrætscenter og lægehus. Der foregår mange fællesaktiviteter i og omkring afdelingen. Til boligerne er der have eller terrasse samt eget udhus. Til afdelingen hører desuden fællesvaskeri, fælleshus og fælles parkering.

Nørager: Boligerne ligger for enden af et hyggeligt parcelhuskvarter. Der er 100 m. til købmand, børnehave, forsamlingshus, skolebus og offentlige transportmidler. Der foregår mange fællesaktiviteter både m.h.t. kultur og idræt. Til boligerne er der terrasse eller have samt eget udhus. Til afdelingen er der desuden parkering.

Boligerne er tæt/lav byggeri, som er opført i perioden 1988-1995. Boligerne er handicapegnede. I boligerne er der komfur, køle-/fryseskab samt emhætte.

Vand, el, og varme afregnes direkte til leverandør, dog med visse undtagelser. For nærmere information kan varmemesteren kontaktes.

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. .

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.