Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Attrupgårdvej, 9310 Vodskov

Økonomi *

Husleje

4.842,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
7.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlige familieboliger i børnevenlige omgivelser.

Boligerne ligger i gåafstand fra det naturskønne Hammer Bakker.

Der er ikke fælles vaskeri, men fælles tørretumbler, centrifuge og rulle samt udvendige tørrestativer.

Derudover er der fælles aflåst cykelskur og barnevognsrum.

Blok B + D er 1-plans rækkehuse med haver, hvortil hver bolig har badekar samt cykelskur/depotrum.

Blok A + C er i 2-etager, hvor stuen har have og 1.salen har en stor altan. I disse blokke har boligerne bruseniche samt kælderrum.

Boligerne st. tv og l7. st. tv. har ingen have og , l. tv og l7. l. tv. har ingen altan.

Haveredskaber kan lånes hos varmemesteren.

Der er almindeligt komfur og emhætte i lejemålene.

El, varme og vand afregnes direkte til leverandøren.

Der er fællesantenne (Stofa). udlejer sørger for til- og afmelding.
På ekstraordinært afdelingsmøde den 4. juni 2018 blev vedtaget at afdelingen skal igennem en helhedsplan med Landsbyggefonden. Helhedsplanen omfatter total ombygning af boligerne i de lave blokke, så de bliver gjort ”tilgængelige” – altså egnede som boliger for folk med et mindre bevægelseshandicap – samt en sammenlægning og ombygning af de 3 lejligheder i stuetagen i midten af de høje blokke, således at de nye lejligheder fremover får lys ind fra begge sider af bygningen. Desuden udføres udvendig isolering af facader, udskiftning af vinduer og døre, etablering af ventilation, udskiftning af installationer i teknik rum - og alle badeværelser i afdelingen renoveres. Arbejderne forventes gennemført i perioden marts 2020 til marts 2021. Helhedsplanen medfører en huslejestigning på ca. 30%, som vil blive effektueret, når arbejderne er gennemført. Vær opmærksom på, at det er huslejen pr. m², der stiger ca. 30% <(>,<)> hvilket betyder, at de 6 lejligheder i afdelingen, der ændrer størrelse, også får en anden huslejestigning end 29,8% efter renoveringen. De 6 lejligheder: 3.st.tv. og 17.st.tv.: Forventes at blive 4m² større (66m²) efter renoveringen, og stiger således ca. 1.200 kr. om måneden. 3.st.mf. og 17.st.mf.: Forventes at blive 9m² større (71m²) efter renoveringen og stiger således ca. 1.300 kr. om måneden. 3.st.th. og 17.st.th.: Ændres fra en 3-vær. til en 2-vær. og bliver 13m² mindre (72m²), og stiger således ca. 1.300 kr. om måneden. Der må i afdelingen holdes husdyr. En hund eller en kat. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Afdelingen er tilmeldt Stofa. udlejer meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtet til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.