Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Borgdalsparken, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

9.300,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
27.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor fireværelses lejlighed med oplagt forældreafdeling.

Lejlighederne opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

>> Klik her og se udlejningsbrochure

OBS: Denne boligtype findes som lejlighed i både stueplan og på 1.sal. Vær opmærksom på, at udearealer samt huslejen varierer afhængigt af, om du vælger stueplan eller 1. sal.

KØKKEN-ALRUM MED KØKKENØ
Lejlighedens naturlige samlingspunkt er køkken-alrummet. Her har du et dejligt køkken, der med en køkkenø åbner op mod det øvrige opholdsrum, hvor der er plads til middage og leg. Store vinduespartier sikrer et godt lysindfald, og herfra er der dør ud.

OPLAGT FORÆLDREAFDELING
Lejligheden har tre værelser med faste skabe. Det største er placeret for sig selv med adgang via bryggerset, mens de øvrige to ligger side om side med adgang fra stuen.

RUMMELIGT BRYGGERS MED VASK
Lejlighedens entré er samtidig bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask, så flere praktiske gøremål kan klares hér.

BAD MED BRUSENICHE
Badeværelset er indrettet med hvide, klassiske HTH-elementer samt en bruseniche.

MULIGHED FOR AT SIDDE UDE
I stueplan har du et flisebelagt areal foran huset samt en lille have og terrasse på modsatte side. Lejligheden på 1. sal har adgang via et lille trapperepos, hvor du kan have et cafésæt stående.
For begge lejemål gælder, at parkering foregår på fælles p-pladser i området, og de tilhørende skure er placeret samlet ved gavlen.

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i boligerne (mulighed for Yousee og Waoo).

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.