Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Borgdalsparken Ha, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

7.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
23.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
82 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Toværelses lejlighed i stueplan eller på 1. sal. Skøn bolig til parret eller singlen.

Lejlighederne opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

OBS: Denne boligtype findes som lejlighed i både stueplan og på 1.sal. Vær opmærksom på, at udearealer samt huslejen varierer afhængigt af, om du vælger stueplan eller 1. sal.

>> Klik her og se udlejningsbrochure for Borgdalsparken

KØKKEN OG STUE I ÉT
Lejlighedens primære rum er køkken-alrummet. Her har du køkkenet i den ene ende og plads til at indrette spiseområde og sofahjørne i resten. I lejligheden i stueplan har du desuden udgang til en flisebelagt terrasse fra stuen.

SOVEVÆRELSE MED FASTE SKABE
I soveværelset har du faste garderobeskabe, hvor du kan opbevare dit tøj, og i stuelejligheden har du desuden havedør, så du kan komme direkte ud på terrassen.

BRYGGERS MED VASKEMASKINE
Lejligheden har kombineret entré/bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask. Fra bryggerset har du desuden adgang til badeværelset. Der er indrettet med bruseniche og inventar fra HTH.

MULIGHED FOR AT SIDDE UDE
I stueplan har du et flisebelagt areal foran lejligheden samt en lille have og terrasse på modsatte side. Du har desuden mulighed for at parkere ved boligen.
Lejligheden på 1. sal har adgang via udvendig trappe med et lille trapperepos, hvor du kan have et cafésæt stående. Ved lejlighederne på 1. sal gælder, at parkering foregår på fælles p-pladser i området.

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i boligerne (mulighed for Yousee og Waoo).

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.