Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Alexandraparken, 6500 Vojens

Økonomi *

Husleje

7.335,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
648,00 kr.
- Vand
180,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne i Alexandraparken - Rækkehuse og etagebyggeri i skønne omgivelser Alexandraparken tilbyder skønne etplansrækkehuse samt familieboliger i lavt etagebyggeri. Til rækkehusene følger en have med, som beboerne selv bestemmer, hvordan de vil indrette. Boligerne i etagebyggeriet i stuen har ligeledes en have og boligerne på første sal er udstyret med en hyggelig altan, som løbende bliver udskiftet. De rummelige badeværelser har fliser på gulv og vægge samt bruseniche. Køkkenerne er fra 1997 og udstyret med emhætte, køle-fryseskab samt indbyggede kogeplader og indbyningsovn, på nær i nr. 64, der er alm. komfur. Stuerne er lyse og rummelige og har udgang til have eller altan. I stuerne bliver der løbende udskiftet gulv. I værelserne er der godt med skabsplads.

Fleksibel udlejning:
Udlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)
1. Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kop af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.