Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Midterfolden, 7150 Barrit

Økonomi *

Husleje

6.812,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
15.565,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
- Boligerne på MidterfoldenLejemålenes indretning varierer, men der er indbyggede skabe i alle lejemålene og stuerne har alle ege parketgulve, hvide vægge og lofter samt store vinduespartier, som skaber et smukt lysindfald. Derudover har badeværelserne i alle boligerne hvide fliser på gulvet og væggene, en bruseniche, toilet og håndvask. Der er også plads til at hænge et lille toiletskab. Alle boligerne er indrettet med brede dørkamme og ingen indvendige trin. Fælles for alle lejemålene er, at der i de åbne køkkener er emhætte, komfur og køle-fryseskab. De hvide skabslåger og grå laminat bordplade bliver lyst op af dagslyset som skinner ind gennem vinduet ude i køkkenerne. Derudover er boligerne opført med bryggers, og der er udgang fra stue og ud til egen terrasse og have.

Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb. Varme og el afregnes direkte med forsyningsselskabet. Nærområdet- Skønne naturområder lige ved håndenNærområdet tilbyder både skoler, daginstitutioner og sportsaktiviteter i gåafstand fra boligerne. Der er skønne naturområder lige ved hånden, og familien kan sammen nyde en gåtur på blot 4 km. hen til enten et smukt skovområde eller den fantastiske strand lige ved Vejle fjord. Om aftenen kan solnedgangen over fjorden nydes i dejligt selskab. Er man mere til kulturelle arrangementer, så skal man ca. 15 km. ind til Horsens by, men de gode busforbindelser lige ude foran døren gør det nemt, at komme til Horsens med offentlig transport.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.