Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i København SV

Økonomi *

Husleje

15.167,22 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
740,00 kr.
- Vand
420,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.138,64 kr.
- Depositum
45.415,92 kr.

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er delevenlig.

Lejlighederne på Vestre Teglgade ligger tæt på by, havn & indkøb og så er der plads til alle. Ejendommen på Vestre Teglgade hedder Teglværksbyen og er bygget i 2016. Alle lejemålene er lyse med store syd/vestvendte altaner. Både de 3 og 4 værelses boliger byder på smarte planløsninger, som på trods af åben stue / køkkenalrum giver god mulighed for at man både kan læse lektier ved spisebordet samtidig med at resten af lejlighedens beboere streamer tv-serier i stuen, uden at forstyrrer hinanden. Endvidere er der i de 4 værelses lejligheder tre soveværelser fordelt i hver sin ende af lejlighederne, så de ligger så private som muligt. De værelses lejligheder er perfekte til en single eller et kærestepar med ét godt soveværelse og stor åbent køkkenalrum.I Teglværksbyen er både familier, unge og modne mennesker velkomne, samt deres firbenede familiemedlemmer. Her kan nemlig søges om at holde hund eller kat i ejendommen. Kvarteret i Sydhavnen er et af Københavns nyeste og det er stadig i rivende udvikling. Området omkring Teglværksbyen er dog næsten færdigetableret og med Ankestyrelsens hovedkontor som nabo er nærområdet ved ejendommen et af de mere rolige. Gårdmiljøet til ejendommen er grønt og åbent med overdækket parkering til din cykel. På selvsamme cykel tager det kun 3 minutter, at cykle til Sydhavnen St., 6 minutter at cykle til Fisketorvet og 14 minutter at cykle til Rådhuspladsen. I bil er der endnu kortere og har du brug for at parkere i ejendommens aflåste kælder kan en parkeringstilladelse til en fast plads tilkøbes. Alle opgange i ejendommen har elevator og alle lejemål fra 1. sal og opefter har altan – enkelte af lejemålene har private tagterrasser. Lejemål i stuen, som ligger ind til gården har en dejlig forhave, hvorfor man næste ikke skulle tro at man var så tæt på byen. Sydhavnen har, som navnet afslører, en havn som mange af områdets beboere bruger som en forfriskende mulighed til at snuppe en hurtig dukkert. Er man ikke til at bade, kan man i stedet tage Havnebus fra Teglholmen til f.eks. Nyhavn eller Bryggen.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.