Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Klerkegade, 1308 København K

Økonomi *

Husleje

29.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
153 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Lejeperiode
6 - 36 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På Klerkegade i København K gemmer sig en lejlighed i absolut særklasse, som utvivlsomt er et besøg værdig med sine mange flotte detaljer og gode kvaliteter. Lejligheden er lysfyldt med flotte gulve i samtlige rum og kan tilbyde en fantastisk planløsning fordelt på to etager, hvilket gør lejligheden særdeles indbydende.

Lejligheden råder sammenlagt over 153 kompromisløse kvadratmeter med altan og en unik loftshøjde flere steder, der nærmer sig de fem meter. Indendørs breder sig elegante gulve gennem rummene og skaber en flot helhed med de lyse vægge. I lejlighedens centrum ligger boligens samlingspunkt i form af kombineret alrum og stue. Køkkenet fremstår minimalistisk, opført i hvide skabselementer og gemmer på alt i hårde hvidevarer. Køkkenet har køkkenø og god plads til de kulinariske udfoldelser. Rummet har god plads til både spiseafdeling og tv-stue, hvor man kan samles med venner og familie og nyde tilværelsen. Lejligheden kan tilmed tilbyde et luksuriøst badeværelse med stort separat bruseniche samt et ekstra toilet. Ligeledes venter to lysfyldte værelser, der begge fremstår i en rigtig god størrelse. Det er også fra disse værelser, der er udgang til lejlighedens altan, hvor man får glæde af dagens sol. Altanen udgør jeres egen oase under åben himmel, og den kan både indrettes med altanmøbler og blomsterkrukker.

Boligen udlejes både med og uden møbler og der er fleksibilitet på udlejningsperioden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.