Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses ungdomsbolig - Søndermarken, 8560 Kolind

Økonomi *

Husleje

1.942,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
30 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Søndermarken, 2-14, 15, 13-21 og Fuglevænget 4 og 8, Kolind samt Toftevej 13, 15-41, Ryomgård.

Tæt-lav-bebyggelse med rækkehuse i røde mursten i et plan og boliger med ét til tre rum. Bygningerne er i god og pæn stand. Lejlighederne er tilknyttet fine haver med skur/udehus til havemøbler og grill, opmagasinering mv.

Et trygt kvarter med stille, interne veje i flotte grønne omgivelser med frodig beplantning. Hyggelige flisebelagte stier mellem bygningerne skaber et rart miljø. Fælles vaskeri. Velegnet for bl.a. unge enlige og yngre par/små familier.

Storegade 93-99, Ryomgård.
Pæne rækkehuse med to rum og hyggelige haver. Boligerne ligger fint placeret op til grønt område i ukanten af Pindstrup. Velegnede for unge såvel som gamle, enlige såvel som par.

Vestergade 55, Ryomgård.
Rækkehuse med overdækket indgang, to eller tre rum samt haver. Fin placering i Ryomgård, lige ved Brugsen. Primært ældreboliger.

Bredgade 36, Kolind.
Rækkehuse i et og to plan, med to eller tre rum - en nyere bebyggelse i rigtig fin stand. Lejlighederne på første sal har altaner, mens stueetagen har hyggelige terrasser og haver. Ejendommene er placeret centralt i Kolind i dejlige grønne arealer, lige ned til den hyggelige å. Der er et lille gårdmiljø med parkeringspladser.

Drasbeksgade 11, Kolind.
Et unikt etagebyggeri i fire plan, med elevator. En moderne bygning, der skiller sig ud i byen. I ejendommen findes lejligheder med to til fire værelser, alle med altan med fin udsigt over Kolind Sund.
Boligerne ligger centralt i forhold til byen, med let adgang til bymidten via sti. Et fint sted at bo for unge såvel som gamle, enlige såvel som par.

Bugtrupvej 16, Kolind.
Ældreboliger i en ejendom i tre etager med elevator. Et tidligere plejehjem, som er ombygget til to- og trerumslejligheder med altan. I tagetagen findes et aktivitetscenter for ældre. Ejendommen er i fin stand og ligger centralt i byen, lige ved Spar.

Vinkelvej 3, Nimtofte.
Disse rækkehuse rummer boliger med to værelser og små haver. Ældre men ombyggede ejendomme, som ligger i idylliske omgivelser ned til åen i et flot og naturskønt område. Et meget attraktivt sted at bo for unge såvel som gamle, enlige såvel som par.

Lejlighederne beliggende på Bugtrupvej, Vestergade, Storegade og Vinkelvej er ældreboliger, der bliver visiteret af Syddjurs kommune.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.