Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Sidsels Bagers Gade, 5900 Rudkøbing

Økonomi *

Husleje

3.395,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
10.185,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
51 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
2 værelses stuelejlighed på 51 kvm. Adgangsdør til stuen hvorfra der er adgang til lille soveværelse. Mindre køkken. Førstesalslejemålet har adgang til den fælles gårdhave via mellemgang i stueetagen. På modsatte side af denne mellemgang er det lille badeværelse til lejemålet placeret. Fremgår nærmere af vedlagte planskitse på lejemålet. En særdeles hyggelig gårdhave og adgang til eget depotrum til lejemålet.

2 familiesejedom særdeles centralt beliggende i Rudkøbing Bymidte. Ejendommen består af denne stuelejlighed og en større lejlighed på første- og anden sal på ca. 100 kvm. Ejendommens facader bliver pudset og repareret i første halvår af 2011.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.