Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Arresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

16.200,00 kr.

Forbrug
300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.200,00 kr.
- Depositum
48.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
RISSKOV ENGPARK

Penthouse lejlighed med tagterrasse

Vi har nu muligheden for at udbyde denne skønne og lyse penthouse lejlighed på 4. sal til leje. Boligen er på 114 kvm. og har 2 altaner med morgen og aftensol samt egen stor tagterrasse med udsigt udover det meste af Aarhus. Her fornemmer man virkelig luften omkring sig.

Boligen: Lejligheden er indrettet som 4 værelses og er på i alt 114 kvm. Her er gode lysforhold samt velindrettede rum, og boligen fremstår moderne og tidløs. Man bydes først velkommen i en rummelig entré med plads til fod- og overtøj samt mulighed for etablering af skab. Hernæst lejlighedens 2 første værelser, hvor det ene er udnyttet med walk-in/depotrum. Hernæst er lækkert og rummeligt badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Videre bliver man budt velkommen til det store rummelige køkken alrum, med gode vinduespartier mod området, de grønne arealer samt udsigt mod Egå Engsø. Herfra er der videre adgang til boligens soveværelse med eget badeværelse. Fra stuen er der etableret trappe til boligens fantastiske store tagterrasse med en helt igennem utrolig udsigt mod natur, hav og Aarhus området generelt. Det er en udsigt der skal opleves! Der er elevator i opgangen som stopper på repos foran døren til lejligheden.

Området: Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov, kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture. Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne. Her er også etableret lejeplads til de helt små.

Der er gratis parkering omkring bygningerne og flere muligheder for cykelparkering.

Her er gode busforbindelser, og trinbrættet til letbanen ligger kun 2 minutters gang fra ejendommen, så det er muligt at stå midt i Smilets By efter blot 12 min. Letbanen giver også nem adgang til Universitetet og det nye, store supersygehus i Skejby.

Rema1000 er åbnet ved indkørsel til området, så indkøb kan foretages indenfor gåafstand på 5 minutter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.