Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lækkert nybygget rækkehus, midt på Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

23.500,00 kr.

Forbrug
900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
154 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
På en hyggelig villavej, nær Falkoner Alle, findes denne totalt istandsatte ejendom. Boligen er i tre plan. En lys kælder, en stueetage samt en førstesal. I kælderen er der to værelser og et badeværelse. Der er ligeledes vaskemaskine og tørretumbler i kælderen. I stueetagen er der et stort åbent køkken alrum med udgang til en privat have. I stueetagen er der ligeledes et soveværelse samt et gæstetoilet. På 1. salen er der en dejlig stor stue, med flotte ovenlysvinduer. Endnu et soveværelse samt et badeværelse. En trappe fra stuen leder videre op til boligens 15 m2 private tagterrasse. Ejendommen er totalt nybygget med lækre køkken-elementer fra Unoform, hvidevarer fra Miele, Quooker, Vola armaturer osv. Boligens kvadratmeter er fordelt på 50 kvm kælder + 104 kvm stueetage og førstesal. Der er ligeledes en privat forhave til rækkehuset. Ejendommen er placeret nær Falkoner Alle, med alle de gode indkøbsmuligheder, restauranter og offentlig transport. Det er muligt at leje en parkeringsplads for 500 kr. pr. måned.
OBS: 1 Måneds husleje gratis

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Frederiksberg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Frederiksberg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.