Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Skodsborg Strandvej, 2942 Skodsborg

Økonomi *

Husleje

27.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.170,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
55.600,00 kr.
- Depositum
83.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
146 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighed

Denne dejlige lejlighed ligger på vandsiden i Skodsborg Sundpark. Lejligheden er indrettet med stor rummelig entré, hvorfra der er adgang alle værelser. Stort soveværelse med indbyggede skabe og udsigt mod Øresund, herudover to værelser. Det store badeværelse er indrettet med både brus og badekar, endvidere har denne bolig også et gæstetoilet. Den store stue er lys og velindrettet med udgang til sydvendt balkon. Køkkenet er indrettet med hvideskabslåger med kirsebærkant og har alt i hårde hvidevarer. I tilknytning til køkkenet ligger et grovkøkken.

Indvendigt er lejlighederne indrettet med mørke parketgulve, lyse rum og alle med sundudsigt.

Ejendommen

Rammerne om dennne indbydende bebyggelse på Strandvejen nær Skodsborg er noget nær perfekte. Til den ene side ligger Dyrehaven, og til den anden har I Øresund. Bygningen er fritliggende, hvilket giver den flotteste udsigt over vandet fra langt de fleste af lejeboligerne. Skodsborg Station er kun ti minutters gang væk, og i bil er der blot 20 minutters kørsel til København. Her er tale om flot byggeri fra 1995-1996 med rene linjer og et moderne udtryk. Bygningen fremstår flot med hvidpudset facade, hvilket sender tankerne mod varmere himmelstrøg ved Middelhavslandene. Og udsigten over vandet kan også nydes i fri luft, da alle boliger har egen terrasse/altan.

Området

Området er oplagt for naturelskere og livsnydere, der ikke har lyst til at vælge mellem vand eller skov. Bered jer på en tilværelse hvor romantiske gåture langs vandet bliver hverdag, ligesom de varme sommerdage på stranden, også bliver det. Og er du mere til græs og parkhygge, er Skodsborg Strandpark til for dig. Der går stier direkte ind i Dyrehaven lige bagved den ene af de to bebyggelser. Det er ligeledes et skønt sted til en rask spadseretur, og børn får her den bedste legeplads, der findes. Med skoven så nær ved kan I endvidere følge årstidernes skiften på tætteste hold. Der er både lokal købmand, bageri, fine spisesteder og et lille hospital i Skodsborg. Alt andet du skal bruge i hverdagen kan findes i Nærum - fem minutter på cykel igennem Dyrehaven.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.