Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Totalrenoveret 3-værelses lejlighed på Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

19.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
586,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
57.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 4 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys totalt istandsat 3-værelses lejlighed på Frederiksberg lige ved Frederiksberg Have. Her bor man i centrum af Frederiksberg med gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder, spændende oplevelser og grønne områder.

Lejligheden indeholder stor fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Stort køkkenalrum med nyt køkken indrettet med alt i hårdhvidevarer og plads til stor spiseafdeling. Stor stue med adgang til skøn altan med udsigt over foreningens nye gårdanlæg. 2 soveværelser, det ene med fransk altan og walk-in-closet. Stort badeværelse med separat brus og kombineret vask/tørremaskine.

Til lejligheden hører en masse gode fællesfaciliteter som udendørs swimmingpool med tilhørende omklædningsrum og sauna. Til boligen følger også egen parkeringsplads og et kælderrum.

Udlejes ikke som delelejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.