Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Havnegade, 1058 København K

Økonomi *

Husleje

26.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.725,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
79.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
162 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
162 herskabelige kvadratmeter med udsigt over havn og himmel

Velkommen til havnefronten, dér hvor København åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Går I og drømmer om den helt rigtige lejlighed, der ligger lige dér, hvor I får både by og lys og luft, så gå en tur ned ad Havnegade – eller endnu bedre: Tag en slentretur ned ad Havnegade. Den løber langs havnebassinet fra Nyhavn til Nationalbankens bygning. Hvor Flyvebådene i gamle dage ”lettede”, løber der nu en lang, åben promenade med bænke, grønt og en bred cykelsti – og som en luksus i Indre By: Havnegade er ensrettet, så det er ikke bilerne, der bestemmer. Fra Havnegade er der ikke langt til busser og Metro fra Kongens Nytorv.

Slentrer I langs promenaden – som i øvrigt er helt fri for bebyggelse – så stop over for den flotte, røde bygning Havnegade og se op. Helt deroppe på 3. sal venter jeres nye lejlighed på jer med en fantastisk udsigt over havnen og over til Christianshavn med dets pakhuse og Vor Frelsers Kirkes spir i solen. Heroppe kan I åbne døren ind til 162 lyse og lækre kvadratmeter med en moderne herskabelig atmosfære. Vægge og lofter er hvide, gulvet er smukt sildebensparket, og stuerne med stuk skaber stemning. I får nyt og moderne køkken, spisestue, opholdsstue og tre værelser – et af dem er perfekt som hjemmekontor – og et helt nyt badeværelse med bruser. Kom forbi, tag en tur gennem lejligheden og forestil jer, hvordan I lige præcis vil indrette jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres drømmelejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.